انواع غذا با تمبر هندی ماهی شوریده با تمبر هندی قلب یكی از مهمترین اعضای بدن است. آخرین دستاوردهای پزشكی و البته علم تغذیه به این مهم دست یافته است كه با خوردن مرتب ماهی می توان تا حدودی از بروز بیماری های قلبی جلوگیری كرد. به این دلیل امروز ، غذایی را به شما پیشنهاد كردهایم كه ماهی جزء اصلیآن است. مواد لازم: ماهی شوریده ۱ عدد تمبر هندی ۱ بسته كوچك تره، گشنیز، نعناع، جعفری و ریحان خرد شده ۱ پیمانه بزرگ آرد ذرت یا گندم ۱ قاشق غذاخوری كره ۵۰ گرم سیر رنده شده ۳ حبه گوجه فرنگی خرد شده ۲ عدد پیاز ۱ عدد نمك و ففل قرمز به مقدار لازم طرز تهیه: بعد از شستن ماهی، آن را از كمر باز میكنیم تا به شكم برسیم. داخل شكم ماهی را خالی میكنیم و میشوییم. به طوری كه شكم ماهی باز نشود و شكل آن به هم نخورد. تمبر هندی را با نصف لیوان آب كاملا مخلوط و صاف میكنیم تا مایه ترش رنگ و غلیظی به دست آید. پیاز و سیر را نیز با كره تفت میدهیم. بعد سبزیها را اضافه میكنیم. وقتی سبزیها نرم شدند، آرد را میریزیم و خوب مخلوط میكنیم. بعد هم مایع تمبر هندی را همراه نمك و فلفل به مواد میافزاییم. سپس میگذاریم تا مایه كاملا غلیظ شود. آنگاه مواد را از كمر درون ماهی ریخته و با نخ و سوزن ماهی را میدوزیم و در كاغذ آلومینیوم میپیچیم. زمان پخت این ماهی یك ساعت و ده دقیقه در پنجره وسط فر و در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد است. تمبر هندی پلو مواد لازم : تمبرهندی یک بسته کوچک تن ماهی یک قوطی سبزی پلویی به میزان دلخواه (برای این میزان مواد، حدود نیم کیلو) برنج ۴ پیمانه طرز تهیه : قبل از هر کاری برنج رو خیس می کنیم. سپس تمبرهندی رو حدود نیم ساعت توی یه کاسه می ریزیم و روش تقریباً یک لیوان آب داغ می ریزیم و کنار می ذاریم. سبزی رو توی ماهیتابه می ریزیم و کمی تفت می دیم. تن ماهی رو با چنگال ریش ریش می کنیم و به سبزی اضافه می کنیم. تمبرهندی رو بعد از نیم ساعت که توی آب داغ بوده، حسابی چنگ می زنیم که خوب باز بشه و هسته هاش جدا بشه. روکش روی هسته هاش رو هم باید جدا کنیم. . سپس از صافی رد می کنیم و به موادمون اضافه می کنیم. باید بگم که تمبرهندی برکت داره و هرچی چنگ بزنید و صاف کنید، بازم آب داره. اینها رو می ذاریم یه کم با هم بپزند. از اون طرف برنج رو صاف می کنیم. نکته مهم اینه که، هرچقدر هم که موادمون کم آب باشه، بازم باید برنج رو دون (زنده) برداریم. وگرنه خمیر می شه. آب مواد که خوب گرفته شد، مواد رو لابلای برنج می ریزم. توجه: بهتره کف قابلمه رو نون نندازید. از همین برنج و مواد باشه بهتره. ته دیگش فوق العاده خوشمزه می شه. بعدش بذارید مثل همیشه دم بکشه. نکته : غذای جنوبی اصلی، داخلش سیر و سبزی سیر داره. به جای تن ماهی هم ، میگو می ریزند. البته شما می توانید هنگام خوردن این غذا، میگوسوخاری تناول فرمایید. سالاد با تمبر هندی مواد لازم: تخم مرغ: 4 عدد کاهو: چند برگ درسته روغن سرخ کردني: به مقدار لازم شکر قهوه اي: 25 گرم سوياسس: 4 قاشق مربا خوري آب: يک چهارم پيمانه شيره ي تمبر هندي: 5 قاشق غذا خوري شکر: 5 قاشق غذا خوري سير: يک حبه ،له شده فلفل قرمز: يک عدد ريز خرد شده روغن زيتون: 2 قاشق مربا خوري پيازچه: 4 عدد گشنيز: مقداري ،براي تزيين طرز تهيه: ابتدا تخم مرغها را آب پز کنيد(ده دقيقه کافي مي باشد).برگهاي کاهو را بعد از شستن و خشک کردن به شکل درسته در ظرف زيبايي چيده و کنار بگذاريد .تخم مرغهاي پخته شده را به شکل درسته پوست گرفته و در روغن سرخ کردني فراوان سرخ کنيد تا کاملا طلايي رنگ شوند. براي تهيه ي سس تمبر هندي ،در ظرف ديگري شکر قهوه اي و سويا سس را مخلوط نموده هم بزنيد تا شکر کاملا حل شود.يک چهارم پيمانه آب را با يک دوم بسته تمبر هندي مخلوط و از صافي رد کرده، شيره آن را جدا کرده ،5قاشق غذاخوري شکر به آن افزوده و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا به جوش آمده و کمي غليظ شود .در اين هنگام سير و فلفل را هم اضافه کرده و از روي حرارت برداريد .پس از خنک شدن سس،روغن زيتون را اضافه کرده و کنار بگذاريد .پيازچه ها را کمي تفت دهيد.تخم مرغ ها را به چهار قسمت تقسيم کرده روي کاهوها بگذاريد و اطراف آن را با پيازچه هاي تفت داده شده بپوشانيد .روي سالاد از سس تمبر هندي بريزيد و با برگهاي گشنيز تزيين کنيد. در صورت تمايل مي توانيد مقدار روغن زيتون سس را هم افزايش دهيد. ميگو و قارچ با سس تمبر هندي مواد لازم: ميگو: يک کيلو گرم نشاسته ذرت: 3قاشق غذاخوري آب ليموترش: به مقدار لازم سويا سس: 3قاشق غذاخوري پيازچه: يک دوم پيمانه، خرد شده فلفل دلمه اي: يک دوم پيمانه، خلالي سير خرد شده: 3حبه روغن مايع: به ميزان لازم نمک و ادويه مخلوط: به مقدار لازم(زردچوبه،دارچين،فلفل سياه،گرد ليمو،فلفل قرمز) قارچ: 300گرم تمبر هندي خيس شده در آب ولرم و صاف: يک دوم پيمانه طرز تهيه: ميگو را با نشاسته ذرت ،آب ليموترش،نمک و سس سويا مخلوط کنيد. پيازچه ،فلفل دلمه اي و سير را با کمي روغن تفت دهيد سپس ميگو و نيمي از ادويه را اضافه کنيد. هنگامي که آب ميگو کشيده شد قارچ را اضافه کنيد و کمي تفت دهيد، سپس مابقي ادويه را اضافه کنيد. تمبر هندي را اضافه کنيد سپس روي آن را پوشانده و اجازه دهيد تا کاملاً سس آن غليظ شود. |
No comments:
Post a Comment