Sunday, 5 February 2012

...:::Marshal-Modern:::... ~> Majalleye Ashpazi (14 - 90) <~



 

مارشال مدرن :: بزرگترین و جذابترین گروه اینترنتی ایران

 
 

 
 
 

برای عضویت در بزرگترین گروه ایران اینجا کلیک کنید

 
 

 
 

 

 

.برای اطلاعات بیشتر با شماره 09122867270 تماس بگیرید

     
   

 

 

امنیت فنی گروه مارشال مدرن بر عهده تیم ایرانویچ میباشد

  

 

 

بسمه تعالي

 

http://picture.marshalclub.org/Archive/2011/4/8/ashpazi.gif

 

                    شماره چهاردهم سال 90   مجله آشپزی مارشال مدرن      یکشنبه  16 بهمن  ماه                

 

 

http://marshal-modern.ir/Archive/23231.aspx

 

 

Shaghayegh

:

First Name

 

Balandari

:

Last Name

 

Email Sender

:

Position

 

Sh . Balandari@ yahoo . fr

:

Email Address

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       

 

 

سلام ... امروز میخوام غذاهایی که درخواست کردین رو بنویسم. از ایمیل هایی که زدیم هم ممنون. ببخشید اگه جواب ندادم.
ایمیل ها زیاد بود منم شدید گرفتار کار و درس و امتحانم در حدی که وقت نکردم حتی سالگرد ازدواجم رو جشن بگیرم.
پس لطفاً دلخور نشین. ممنون  :)
باز هم غذاهای درخواستیتونو برام بفرستید.

 

 

طرز تهیه ماست

 

مواد لازم:

شیر

۱ لیتر(۵ پیمانه)

ماست

۲ قاشق سوپ خوری

 

http://marshal-modern.ir/Archive/25883.aspx

روش تهیه:

ابتداشیر را درون ظرفی می ریزیم و آنرا روی حرارت گاز می‌جوشانیم . سپس می‌گذاریم تا کمی سرد شود.

هنگام مایه زدن ماست ،شیر باید به اندازه ای گرم باشد که وقتی انگشتتان را داخل آن می کنید بتوانیدگرمای آنرا کاملاً حس کنید بدون آنکه انگشت شما را بسوزاند.

وقتی شیرکمی سرد شد و به درجه حرارت مناسب تقریبا ۳۷ درجه رسید که در بالا ذکر شد،سپس ۲قاشق ماست را از کنار ظرف داخل شیر می‌ریزید ظرف را آهسته تکان دهیدتا شیر با ماست کمی مخلوط گردد بدون آنکه آنرا بهم بزنیم .

سپس در پوشی روی دهانه ظرف بگذارید و روی ظرف و دور آنرا باپارچه کلفتی مانند پتو بپوشانیدو بگذارید ۴ تا ۵ ساعت بماند تا ماست به آرامی سرد شود و بسته شود.

سپس روی ماست را باز کرده و آنرادر جای خنکی مثل یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد شود. نکته: اگر ماست شما آب انداخت ویا بره بره شد به این دلیل است که موقع مایع زدن ،شیر زیاد داغ بوده و اگر ماست نبست به این دلیل است که شیر سرد بوده و یا مایه ماست که همان دو قاشق است برای شیر کم بوده است .بنابراین در اندازه گیری شیر و ماست دقت کنید. اگر هنگام مایه زدن، ماست را با کمی شیر مخلوط کنید و سپس آنرا در شیر را بریزید، اینصورت ماست رویه نمی‌بندد.

اگر دوست دارید ماست شما ترش مزه شود،آنرا به مدت ۱ روز بیرون از یخچال و در فضای اتاق قرار دهید.

اگر می خواهید ماست شما سفت شود، ماست را داخل کیسه ای برزید و انرا از جایی اویزان کنید تا آب آن به مرور گرفته شود. میتوانید در زیر آن ظرفی بگذارید تا آب ماست هدر نرود،و از آن برای تهیه دوغ استفاده کنید.

 

 

 

 

غذاهای جدید ایرانی

 

مافین کدو

http://marshal-modern.ir/Archive/25887.aspx

مواد لازم:

سیب‌زمینی یک عدد
کدو و تخم مرغ از هر کدام دو عدد
آرد چهار قاشق سوپخوری
کره دو قاشق سوپخوری
شیر یک پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:
سیب‌زمینی و کدوها را نگینی خرد کرده و در کره تفت می‌دهیم تا کمی سرخ شود. نمک و فلفل می‌زنیم. در ظرف دیگری تخم‌مرغ‌ها، آرد و شیر را با هم مخلوط کرده و می‌زنیم تا یک‌دست شود بعد به کدو اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. قالب مافین‌ها را چرب کرده و کمی آرد می‌پاشیم و مایه را در آنها می‌ریزیم و در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده به مدت ۲۵ دقیقه قرار می‌دهیم. برای اطمینان از پخت داخل مافین خلال دندان وارد کرده اگر چیزی به آن نچسبد آماده است.
نکته: به جای کدو از بادنجان هم می‌توان استفاده کرد.

 

پیتزا لقمه ای

http://marshal-modern.ir/Archive/25885.aspx

 

مواد لازم : برای خمیر
آب نیم لیتر
آرد سفید ۱ کیلو (تقریبا ١١ دسی لیتر)
مایه خمیر ۵۰ گرم
نمک ۲ قاشق چایخوری
روغن (روغن زیتون بهتر است) ۴ قاشق سوپ خوری

مواد لازم : برای سس

کنسرو گوجه فرنگی ۱ قوطی
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ پر
آویشن (Oregan) به میزان لازم
نمک نصف قاشق چای خوری

مواد لازم : برای داخل پیتزا

پنیر پیتزا ۶۰۰ گرم
پپرونی ۵۰ گرم
ژامبون ۵۰ گرم

 می توانید بجای ژامبون و پپرونی گوشت چرخ کرده استفاده کنید.
ظروف و وسایل لازم:

ماهی تابه، سینی فر ،وردنه، کاغذ روغنی (کاغذ قنادی)


طرز تهیه:

آب را تا ٣٧ درجه گرم کنید و مایه خمیر را در آن حل کنید، نمک و روغن زیتون را هم بیفزاید، ماشین همزن را به کار بیندازید و با افزودن کم کم آرد به آن هم بزنید تا خمیر آماده شود. در این کار عجله نکنید،خمیر را خوب ورز دهید .
پس از آماده شدن خمیر روی آنرا با پلاستیک بپوشانید و آنرا برای مدت ۴۵ دقیقه در جای تاریک به حال خود رها کنید. زمانی خمیر آماده است که حجم آن دوبرابر شده باشد. وقتی خمیر آماده شد روی میز آشپزخانه مقداری آرد بریزید و خمیر را روی آن برگردانید، آنرا به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و با آنها دو چانه بزرگ درست کنید، مقداری آرد روی میز بریزید و چانه‌های خمیر را روی آرد روی میز بچینید. روی آنها را با پارچه تمیز بپوشانید و برای ١۵ تا ٢٠ دقیقه به حال خود رها کنید. در این مدت وقت دارید مواد دیگر روی پیتزا را آماده کنید.
برای تهیه سس یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی یا به همان مقدار گوجه تازه پوست کنده را با ماشین هم زن آشپزخانه خوب خورد کنید تا به صورت مایع درآید. نمک و فلفل بزنید. یک پیاز و دو پر سیر را هم پوست بکنید و در مخلوط کن خوب خورد کنید. مقدار روغن در ماهی تابه بریزید و اول کمی پیاز و سیر را در آن سرخ کنید. نیازی نیست پیاز زیاد سرخ بشود همین که دو سه دقیقه روی آتش ملایم قرار بگیرد کافی است. بعد از آن گوجه‌های خورد شده را در آن بریزید آویشن و کمی نمک بیفزاید و آنرا روی آتش ملایم قرار بدهید بگذارید مایع از حالت مایع در آید و سس سفت شود البته نه به آن اندازه که زیاد سفت شود.اگر از گوشت چرخ کرده می‌خواهید استفاده کنید آنرا قبل از استفاده سرخ کنید.
حالا پس از اینکه چانه‌های خمیر استراحت کرد، هر چانه را جداگانه روی میز روی مقدار آرد قرار دهید و با وردنه پهن کنید. بعد روی خمیر را سوس بزنید و گوشت‌های انتخابی را روی آن بریزید و پنیر پیتزا را هم بیفزاید و بعد از یک طرف خمیر را لوله کنید به صورتی که بشکل یک لوله در آید، بعد با کارد آشپزخانه خمیر را ببرید، ضخامت هر قطعه (لقمه) پیتزا باید تقریبا ٣ سانتیمتر باشد.
روی سینی فر را با کاغذ روغنی (کاغذ قنادی) بپوشانید و قطعات پیتزا را با فاصله روی آن قرار دهید، بعد مقداری هم پنیر روی هر کدام از لقمه‌ها بریزید و آنرا در فر وسط فر قرار بدهید. فر باید قبل از استفاده تا ٢٢٠ درجه سانتی گراد گرم شده باشد. وقتی پیتزا ها خوب پخت آنرا خارج کنید.

 

 

 

سالادهــا

 

سالاد ژاردین یر

http://marshal-modern.ir/Archive/25891.aspx

مواد لازم:
 
نخود فرنگی: ۵۰۰ گرم
هویج: ۳ عدد
سیب زمینی: ۳ عدد
تخم مرغ: ۳ عدد
سس مایونز: ۱۲۰ گرم


طرز تهیه

نخود فرنگی، هویج و سیب زمینی را در آبجوش پخته آن را به قطعات ریز خرد کنید و سپس با مایونز و فلفل و نمک مخلوط کرده در ظرف سالاد ریخته تخم مرغ‌های پخته شده را نصف نموده در اطراف آن گذاشته سر سفره بیاورید.

 
 

سالاد كرادو
http://marshal-modern.ir/Archive/2012/2/4/salad-21.jpg

مواد لازم:
سیب زمینی: نیم كیلو
نخود فرنگی: نصف لیوان
خیار شور: 4تا 5عدد
مرغ : 2 عدد آبپز
سس مایونز: 1شیشه
آبلیمو: یك چهارم لیوان
سركه سفید: یك چهارم استكان
نمك وفلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:
سیب زمینی ها را جوشانده پوست گرفته تا كمی گرم است خرد می كنیم. نخود فرنگی را در قابلمه كوچكی ریخته قدری آب روی آن ریخته، نصف قاشق چای خوری جوش شیرین به آن اضافه كرده بدون این كه درآن را بگذاریم می گذاریم نخود كاملا سرد شود سپس در صافی ریخته به سیب زمینی اضافه می كنیم. خیار شور را نیز خرد كرده. مرغ را خرد كرده، همه مواد را با هم مخلوط كرده، آبلیمو و سركه نمك و فلفل و سه چهارم از سس را به سالاد می افزاییم سالاد را خوب هم زده تا سس به خورد مواد برود سالاد آماده است.
 

 

 

 

 

بیف استراگانف

 

http://marshal-modern.ir/Archive/25886.aspx

مواد لازم:
گوشت نیم کیلو

آرد یک قاشق غذاخوری

پیاز یک عدد

سیب زمینی نیم کیلو-

خامه 100 گرم

کره 50 گرم

 نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا گوشت را خلال کنید و پس از سرخ کردن پیازها خلال گوشت را به آن اضافه نمایید و کمی تفت دهید. سپس یک لیوان آب به گوشت اضافه کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت بپزد، توجه داشته باشید باید در هنگام اضافه نمودن آب، نمک و فلفل را هم به آن اضافه کنید. سپس سیب زمینی ها را هم که از قبل خلال کرده اید در روغن سرخ کنید. سپس گوشت پخته شده را در دیس بکشید و روی آن را با سیب زمینی سرخ شده و خامه تزیین کنید.

 

 

 

 

 

 

 

http://picture.marshalclub.org/Archive/16423.aspx

شقايق بالنـــدری

www.SHB.ir

سری 3 جلدی آشپزی سریع نوشته ی شقایق بالندری

 

 

 

 

 

 

 

 

   
 

 
 

 

 
 

 
 

 
 
 

.برای اطلاعات بیشتر با شماره 09122867270 تماس بگیرید

 
 

 

 
 

 
 

 
 

Powered By Amir Hejvani - Marshal

All Rights Reserved By Marshal Modern Group

 


__._,_.___


~~~~~~~~~ Marshal-Group-Modern ~~~~~~~~~
~~~~~~> THE BIGGEST GROUP IN IRAN <~~~~~~
~~~~~ EXCLUSIVE GROUP BY AMIR HEJVANI ~~~~~
________________________________________________________

To Join Marshal-Group-Modern Click This Url:
http://www.marshalclub.org/join
________________________________________________________

http://www.marshalclub.org/join
  http://www.marshalclub.org/join
    http://www.marshalclub.org/join
      http://www.marshalclub.org/join
        http://www.marshalclub.org/join
          http://www.marshalclub.org/join
            http://www.marshalclub.org/join
              http://www.marshalclub.org/join
                http://www.marshalclub.org/join
http://www.marshalclub.org/join
  http://www.marshalclub.org/join
    http://www.marshalclub.org/join
      http://www.marshalclub.org/join
        http://www.marshalclub.org/join
          http://www.marshalclub.org/join
            http://www.marshalclub.org/join
              http://www.marshalclub.org/join
                http://www.marshalclub.org/join
http://www.marshalclub.org/join
  http://www.marshalclub.org/join
    http://www.marshalclub.org/join
      http://www.marshalclub.org/join
        http://www.marshalclub.org/join
          http://www.marshalclub.org/join
            http://www.marshalclub.org/join
              http://www.marshalclub.org/join
                http://www.marshalclub.org/join




Your email settings: Individual Email|Traditional
Change settings via the Web (Yahoo! ID required)
Change settings via email: Switch delivery to Daily Digest | Switch to Fully Featured
Visit Your Group | Yahoo! Groups Terms of Use | Unsubscribe

__,_._,___

No comments:

Post a Comment