تارت در شیرینی جات به نان زیرین شیرینی اطلاق میشود که در ترکیب آن شکر نیز به کار رفته است. در صورتیکه تارت در قالبهای کوچک تهیه شود تارتلت (Tartlet) نامیده میشود. تارت را می توان در دو نوع غذا و دسر تهیه کرد. تارت تن ماهی مواد لازم: آرد يك پيمانه زرده تخممرغ يك عدد كره 50 گرم نمك قاشق چايخوري آب به ميزان لازم تن ماهي يك قوطي فلفل دلمهاي خرد شده سه قاشق سوپخوري ذرت پختهشده چهار قاشق سوپخوري طرز تهيه: آرد را الك كرده و با كره مخلوط ميكنيم. بايد با نوك انگشتان ورز داده تا كره به خورد آرد برود. بعد زرده تخممرغ را ميريزيم. آب را تا جايي به مواد اضافه ميكنيم كه خمير يكدست شود و به دست نچسبد. (حدود يك الي دو قاشق سوپخوري). خمير را داخل نايلون قرار داده و يك ساعت در يخچال استراحت ميدهيم. بعد از اين مدت خمير را با وردنه باز كرده و داخل قالب تارت چرب شده پهن ميكنيم به طوري كه لبههاي قالب به يك اندازه پوشانده شود. با چنگال چند سوراخ روي خمير ايجاد كرده و روي آن كاغذ روغني گذاشته و مقداري حبوبات خشك هم روي آن ميريزيم و در فري كه از قبل گرم شده با دماي 190 درجه سانتيگراد به مدت هفت دقيقه قرار ميدهيم. بعد از اين مدت از فر در آورده و كاغذ روغني و حبوبات را خارج كرده و دوباره هفت دقيقه در فر قرار ميگذاريم. سپس كنار گذاشته تا خنك شود. تارتها را از قالب در ميآوريم. تن ماهي را كه در آبجوش جوشانديم در صافي ريخته تا روغن اضافياش برود. بعد با فلفل دلمهاي و ذرت مخلوط ميكنيم و در هر تارت كمي از آن را ميريزيم و دوباره در فر به مدت 10 دقيقه قرار ميدهيم تا پخته شوند. نكته : اين ميزان مواد براي شش عدد قالب تارت ميباشد. در صورتي كه بخواهيد 12 تارت درست كنيد بايد مواد دو برابر باشد.در صورت تمايل ميتوان روي مواد پنير پيتزاي رندهشده ريخت و بعد در فر قرار داد تا پنيرها طلايي شوند. تارت سبزیجات تارت سبزیجات یکی از غذاهای شایع کشور فرانسه میباشد در واقع اگر از هر غذایی که درست می کنید کمی از آن در یخچال شما هنوز باقی مانده باشد شما می توانید با افزودن بعضی چیزا اون غذا های مانده ( البته نه خیلی مانده ( به یک غذایی خوشمزه تبدیل کنید مواد لازم برای تهیه خمیر : آرد 250 گرم کره 125 گرم نمک مقدار خیلی کم نوک قاشق چایخوری شکر مقدار کم نوک قاشق چایخوری زرده تخم مرغ 1 عدد کمی شیر و یا آب در ابتدا باید اضافه کنم تهیه خمیر تارت روش های مختلفی داره ولی اینی که من درست کردم دستورش این هست. آرد رو الک می کنید کره را کمی گرم کنید و با آرد مخلوط کنید با دست خیلی خوب مخلوط کنید نمک و شکر رو اضافه کنید و همچنین زرده تخم مرغ را خمیر را خیلی خوب ورز دهید اگر خیلی خشک بود کمی شیر به آن اضافه کنید تا زمانی که به دستتان نچسبد و بعد یک گلوله گرد از خمیر در بیاورید. ظرف مورد نظرتان را با کره چرب کنید خمیر را بطور منظم پهن کنید کف ظرف و حتی تا لبه های ظرف یعنی خمیر را بیارید بالا تا لبه ظرف رو بگیره و فر را گرم کنید مواد لازم برای تهیه سبزیجات بروکلی ژامبون یا کالباس پنیر گودا تخم مرغ 3 عدد شیر به مقدار کافی نمک و فلفل خامه به مقدار لازم پودر ادویه بروکلی را به قطعات کوچک خرد کنید. یک ظرف را با دو لیوان آب و کمی نمک بگذارید جوش بیاد از زمان جوش آمدن آب بروکلی ها رو بریزید در ظرف تا 4 دقیقه بگذارید بروکلی جوش بخورد بعد آبکشی کنید و بگذارید تا آب آن خشک شود. بعد بروکلی ها رو بریزید در ظرفی که خمیر تارت را در آن پهن کردید. قطعات ژامبون یا کالباس روی بروکلی ها بگذارید و کمی پنیر در ظرفی دیگر تخم مرغها را بشکنید به اضافه شیر و خانمه و نمک و فلفل و ادویه جات لازم مقدار شیر و یا خامه رو با توجه به مواد و ظرفتان بریزید فقط میزانش کمتر از شیر باشه. مواد رو خوب مخلوط می کنید و روی بروکلی می ریزید فر را روی دمای 180 سانتی گراد تنظیم کنید و ظرف تارت را درون طبقه میانی فر قرار دهید به مدت 45 دقیقه در فر بپزد به طوری که روی آن طلایی شود و تارت درون فر کمی پف کنه. لازم به تذکر است که مواد شیر و خامه و تخم مرغ باید به اندازه ایی باشد که تمام سط سبزیجات را بپوشاند و تا لبه ظرف برسد اگر موادتون کم بود کمی شیر اضافه کنید تهیه تره فرنگی: ابتدا قسمتهای سفید تره فرنگی را خرد کنید به صورت دایره وار و بعد از شستن و خشک شدن درون تابه محتوی کره به اضافه نمک و فلفل تف دهید بعد از درست کرده خمیر در بالا تره فرنگی ها را درون ظرف بریزد و مواد را طبق دستور بالا اضافه کنید و درون فر بگذارید تارت بوقلمون مواد لازم خمیر : آرد یک و نیم پیمانه تخممرغ دو عدد کره 120 گرم ماست سه قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم بیکینگپودر یک قاشق مرباخوری مواد لازم داخل تارت : سینه بوقلمون 250 گرم یک عدد فلفل دلمهای خلال شده قارچ پنج عدد پنیر پیتزا نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه : سینه بوقلمون، قارچ و فلفل دلمهای را به همراه نمک و فلفل تفت دهید و کنار بگذارید. برای تهیه خمیر ابتدا آرد و بیکینگپودر را با کره هم زده و تخممرغها را یکییکی اضافه کرده و با ماست خوب مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست آید. سپس یک ساعت استراحت دهید. مقداری از خمیر را کنار گذاشته و مابقی را در سطح آردپاشی شده پهن کنید. مواد آماده شده ( سینه بوقلمون تفت داده شده) را روی آن ریخته، از خمیر نوارهایی را بریده و روی قالب بگذارید. سپس پنیر پیتزا ریخته و در داخل فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا طلایی شود. تارت گوجه فرنگی مواد اولیه : خمير نانباگت نصف چانه گوجه فرنگي بزرگ دو عدد پنير پروسس شش قاشق غذاخوري سس سويا يك قاشق غذاخوري ريحان خردشده 1/3 ليوان آرد به ميزان لازم طرز تهيه: يك غذاي خوشمزه، راحت، سريع و از همه مهمتر مقوي با گوجهفرنگي... گوجه و مخلفات آن از جمله رب و سس، پاي ثابت همه غذاهاست. براي تهیه، ابتدا كمي آرد را روي سطحي صاف پخش ميكنيم. سپس از خمير نان باگت توپهايي به اندازه نارنگي جدا كرده و با استفاده از وردنه به شكل مستطيل در ميآوريم. خميرها را در فر با حرارت 170 درجه سانتيگراد به مدت 10 دقيقه ميگذاريم. پس از خارج كردن از فر، گوجهفرنگيهاي حلقه شده را روي نان ميچينيم و بر روي آنها پنير پروسس و ريحان خردشده ريخته و دوباره به مدت 10 دقيقه داخل فر ميگذاريم. قبل از سرو كردن روي نانها سس سويا ميريزيم. |
No comments:
Post a Comment