Tuesday, 3 January 2012

...:::Marshal-Modern:::... ~> Majalleye Ashpazi (13 - 90) <~



 

مارشال مدرن :: بزرگترین و جذابترین گروه اینترنتی ایران

 
 

 
 
 

برای عضویت در بزرگترین گروه ایران اینجا کلیک کنید

 
 

 
 

 

 

.برای اطلاعات بیشتر با شماره 09122867270 تماس بگیرید

     
   

 

 

امنیت فنی گروه مارشال مدرن بر عهده تیم ایرانویچ میباشد

بسمه تعالي

http://picture.marshalclub.org/Archive/2011/4/8/ashpazi.gif

                      شماره سیزدهم سال 90   مجله آشپزی مارشال مدرن      یکشنبه  11 دی ماه                  

 

http://marshal-modern.ir/Archive/23231.aspx

 

 

Shaghayegh

:

First Name

 

Balandari

:

Last Name

 

Email Sender

:

Position

 

Balandari @ ymail.com

:

Email Address

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       

 

 

سلام به همه ی خوانندگان عزیز مجله ی آشپزی. تشکر میکنم از کسانیکه ایمیل میفرستن و به من روحیه میدن. خیلی هاتون درخواست کرده بودین مجله رو زودتر بفرستن. باور کنین اینقدر سرم شلوغه که نمیدونم چطور روزها میگذره. نه اینکه بد بگذره نه، من کارهامو دوست دارم ولی خوب اگر دیر میشه ببخشید. اگر هم کسی علاقه جمع آوری مطلب و ارسال پست در وبلاگ داره خوشحال میشم کمکم کنید. مجله آشپزی رو بخاطر شما عزیزان سعی میکنم هفته در میون بفرستم ولی عاجزانه خواهشمندم ایده بدین ... دیگه توو این دو سال هر چی به مغزم رسیده آموزش دادم !!! بگین چی دوست دارین من می نویسم ... البته فکر نکنین من سرآشپزی، معلم آشپزی و... هستم :))  غذاهایی که بلدم مینویسم، اونایی که بلد نیستم رو از اینترنت در میارم و حتی خودمم درست میکنم ببینم چجوریه !  بعضی هاتون ایمیل میزنین و اینقدر لطف دارین که منو جو گیر میکنین ... من فقط عاشق آشپزی هستم و چند تا غذا هم اختراع کردم !!! در اصل از دو ساله که مداوم آشپزی میکنم ولی اینقدر به من روحیه دادین که رفتم یک مسابقه آشپزی هم شرکت کردم D:   حالا بعداً میگم چی و کجا ... ولی واقعاً از همگی ممنونم. امیدوارم از غذاهای این شماره هم خوشتون بیاد.

 

غذاهای اسپانیایی

 

سوپ اسپانیایی
 

http://marshal-modern.ir/Archive/24985.aspx

مواد لازم:
یک پیمانه جو
یک پیمانه خرد شده پیاز
۲ پیمانه ریز خرد شده کلم
یک عدد قلم گوساله
یک پیمانه خرد شده ( به پیمانه کاملاً فشرده) گشنیز
به اندازه کافی فلفل و نمک
۴ قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
(به هیچ عنوان سوپ را هم نمی زنیم.)
 

طرز تهیه:
قلم را در ظرف گذاشته آب را به آن اضافه کرده و در روی حرارت می گذاریم ، پس از جوش آمدن آب قلم را خارج کرده و دوباره روی آن آب می ریزیم که دلیل این کار کف حاصل ازپخت قلم است. دو عدد پیاز داخل ظرف می ریزیم که بوی بد آن گرفته شود. جو، پیازوکلم را داخل ظرف ریخته می گذاریم تا به مدت ۲ ساعت
خوب پخته شود. سپس قلم را بر می داریم ، اگر سوپ رادر دیگ زودپز می پزیم ، کمی نمک می ریزیم که دیگ زودپزسیاه نشود. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می نماییم تا سوپ کاملاً رنگ بگیرد.
گشنیز ، فلفل و نمک را در آخرین مرحله پخت اضافه می نماییم و پس از چند بارجوش زدن و پختن سبزی ، سوپ حاضر است (البته سبزی را نباید زیاد پخت تا رنگ سبز آن از بین نرود). در صورت تمایل برای تزئین کردن سوپ می توان از لیموی تازه استفاده کرد.
نکته: بهتر است جو را از شب قبل خیس کنید و افزودن پیازنیز باعث می شود بوی کلم گرفته شود.

نکات تغذیه ای سوپ اسپانیایی :
این سوپ خوشمزه ویتامین های زیادی دارد و به دلیل دارابودن قلم ، کلسیم و پروتئین قابل توجهی دارد این سوپ خوشمزه یک غذای مناسب در شبهای سرد زمستان است که برای جلوگیری یا بهبود سرماخوردگی مفید می باشد ضمنا با این غذا آب لیموی تازه را که Vit c زیادی دارد فراموش نکنید.

چلو مرغ (غذای اسپانیایی)

مواد لازم :

برنج 2 پیمانه

ران و سینه 2 عدد

پیاز خلال شده 1 عدد متوسط

سیر خرد شده 4 حبه

فلفل دلمه ای سبز 1 عدد کوچک

زعفران آب گرفته 1 قاشق غذاخوری

روغن مقداری

نمک ، فلفل ، ادویه به مقدار لازم

طرز تهیه :

در یک قابلمه مقداری روغن ریخته به تکه های مرغ نمک و ادویه می زنیم و با حرارت پایین آن را سرخ می کنیم. سپس در ظرفی دیگر پیاز خلال شده را در روغن سرخ کرده فلفل دلمه ای خلال شده و سیر خرد شده را در مواد ریخته و با هم سرخ می کنیم. سپس در یک قابلمه 4 پیمانه آب ، مرغ و تمام مواد را ریخته و روی حرارت می گذاریم تا پخته و آب آن برچیده شود. در هنگام پختن دوباره مواد را به هم می زنیم. سپس با حرارت کم دستمال زده و می گذاریم تا دم بکشد.

راگو ماهی تن
 

http://marshal-modern.ir/Archive/24986.aspx

مواد لازم برای 6 نفر:
پیاز متوسط 4 عدد
سیر 3 تا 4 پره
گوجه فرنگی 1 کیلوگرم
فلفل قرمز تند بمقدار کم
روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل بقدر کافی

سیب زمینی اسلامبولی کوچک 700 گرم

کنسرو ماهی تن 2 قوطی(یا 1 کیلوگرم ماهی تن تازه)

نخود سبز پخته 500 گرم(یا 1 قوطی متوسط کنسرو نخود سبز)

آویشن به مقدار کم(می توان از مقداری نعناع و ترخان استفاده کرد)

 

طرز تهیه:
در صورت استفاده از ماهی تن تازه،آن را پوست می گیریم و به قطعات کوچک،چهار گوش می بریم.بعد کمی نمک می زنیم و آن را با دو قاشق روغن زیتون کمی سرخ می کنیم.ماهی را از ظرف خارج می کنیم و پیاز خلال کرده را در همان روغن و در همان ظرف کمی تفت می دهیم.سیر را می کوبیم و به ظرف پیاز اضافه می کنیم و بهم می زنیم.روی گوجه فرنگی ها آب جوش می دهیم و پوست آنها را کنده،خرد می کنیم و آنها را داخل پیاز می ریزیم.سیب زمینی را پوست می کنیم و داخل ظرف گوجه فرنگی می ریزیم. در ظرف را می بندیم و می گذاریم کمی بپزد. بعد ماهی و نخود را می ریزیم.کمی نمک و فلفل قرمز و آویشن خرد شده(یا نعناع و ترخان هم به آن اضافه می کنیم.دوباره در ظرف را می بندیم،حرارت را ملایم می کنیم تا تمام مواد پخته شوند و سس ته ظرف غلیظ شود.در صورت استفاده از کنسرو ماهی تن،آن را به همراه نخود در اواخر طبخ با سایر مواد مخلوط می کنیم

تورتیلا
 

http://marshal-modern.ir/Archive/24984.aspx

موارد لازم برای ۶ نفر :

تخم مرغ ۸ عدد

قارچ یک پیمانه ورقه شده

فلفل دلمه ای رنگی نصف پیمانه خرد شده

مایه گوشت ماکارونی یک پیمانه

گوجه فرنگی یک عدد درشت خرد شده

کدو یک عدد با پوست خرد شده

بادنجان یک عدد با پوست خرد شده

پیاز داغ عسلی ۴/۱ پیمانه

نمک و فلفل و ادویه مخلو ط

آویشن خشک یک ق چ

سیر خرد شده دو حبه

آرد ذرت دو قاشق س

روغن مایع

طرز تهیه:
کدو و بادنجان و سیر و فلفل دلمه خرد شده رو با کمی روغن مایع تفت بدین تا نرم شود . گوجه فرنگی و قارچ رو هم در انتها اضافه کنید و تفت بدهید تا آب همه سبزیجات کشیده و نرم شود . ماهیتابه گودی را گرم کنید وسپس داخل آن مقداری روغن بریزید . تخم مرغها را توی ظرفی شکسته و هم بزنید و سپس با مخلوط گوشت و سبزیجات که خنک شدن مخلوط کرده و آرد ذرت را هم بهش اضافه کنید و هم بزنید . آویشن هم بپاشید و توی ماهیتابه داغ بریزید و روش رو صاف کنید و درش را بگذارید تا یکطرف خودش رو بگیره و سرخ بشه . وقتی خودش رو گرفت می توانید برش بدین و برش ها رو به سمت دیگه برگردانید تا آن طرف هم سرخ شود . بعد روی دستمال کاغذی آشپزخونه قرار بدهید تا روغنش گرفته شود . تورتیلا در حقیقت نوعی املت اسپانیایی است که مواد مختلفی با حسب ناحیه و ذائقه به آن اضافه می شود .

امپانادا

http://marshal-modern.ir/Archive/24990.aspx
 

مواد لازم برای خمیر :
آرد گندم : ۳۵۰ گرم
کره : ۱۵۰ گرم
نمک : ۱ قاشق چای خوری
آب : حدود ۱۲۰ میلی لیتر
مواد لازم برای محتویات امپانادا :
تن ماهی : حدود ۱ و نیم قوطی (۲۲۰ گرم)
فلفل دلمه ای : ۲ عدد کوچک (یکی سبز یکی قرمز)
پوره گوجه فرنگی : ۲۰۰ گرم
پیاز خرد شده : ۱ قاشق غذا خوری
فلفل جالاپنو : ۲ عدد (اختیاری)
تخم مرغ : ۱ عدد کاملا پخته
زیتون سبز : ۱۰ عدد خرد شده
روغن زیتون : ۲ قاشق سوپ خوری


طرز تهیه :
برای آماده کردن خمیر، آرد و نمک و کره را مخلوط کنید.  آب را به آن اضافه کنید و ورز دهید. بعد از اینکه کاملا ورز دهید که خمیر یک دست شد آن را به صورت یک گوله در نایلون گذاشته و بگذارید در دمای اتاق ۳۰ دقیقه بماند.دراین فرصت محتوی امپانادا را درست کنید.
 

طرز تهیه محتوی امپانادا :
پیاز و فلفلهای خرد شده را در روغن زیتون داغ تف دهید. زمانی که پیازها طلایی شد تن ماهی روغن گرفته شده و پوره گوجه فرنگی و فلفل را اضافه کنید.  طبخ غذا را تا زمانی که آب غذا کاملا تبخیر شود ادامه دهید. تخم مرغ خرد شده و زیتونها را به آن اضافه کنید و نمک بزنید.
 

طرز پیچاندن امپانادا :
خمیر را روی میز کاملا پهن کنید.  ضخامت خمیر حدود ۳ میلیمتر باید باشد. سپس با یک کاسه یا نعلبکی دایره هایی به قطر حدود ۱۲ سانت روی خمیر ببرید. وسط هر کدام از دایره ها یک قاشق از مواد آماده شده را بریزید. سپس یک طرف خمیر را روی طرف دیگر قرار دهید و لبه های آن را مانند عکس به هم ببندید. روی امپانادا ها را میتوانید زرده تخم مرغ بمالید تا موقع پختن طلائی شود. امپانادا ها روی سینی فر قرار دهید و درفر در دمای ۲۰۰ درجه بگذارید. حدود ۱۵ دقیقه طول میکشد تا امپانادا آماده شود و نوش جان کنید.

 

 

دسر اسپانیایی

 

http://marshal-modern.ir/Archive/24988.aspx

مواد لازم :

گردوی خرد شده ۲/۱ پیمانه

آرد ۲/۱ پیمانه

تخم مرغ ۲ عدد

شکر ۱ لیوان

شیر ۱ لیتر

نشاسته ۲ قاشق سوپخوری ( نشاسته ذرت)

وانیل ۲/۱ قاشق چایخوری

کره ۵۰ گرم

بیسکویت ۱ الی ۲ بسته

کاکائو ۳ قاشق سوپخوری

خامه ۱۵۰ گرم

 

طرز تهیه :
تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید.شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید. آرد را الک کرده به شیر اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ و شکر را نیزبه شیر اضافه کنید. این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود. در آخر کار کره و وانیل را اضافه کنید. خامه را در انتهای کار بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید. این دسر را می توان با افزودن کاکائو قهوه ای درست کرد مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف می کنیم داخل دوتا قابلمه می ریزیم یکی را کاکائو می زنیم و اون یکی سفید می مونه . ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم مایه قهوه ای یا سفید رو می ریزیم بعد دوباره بیسکویت می چینیم روی بیسکویت کرم به رنگ دیگر را اضافه می کنیم و روش رو تزئین می کنیم.

 

 

http://marshal-modern.ir/Archive/24989.aspx

چوروس Churros یک نوع دسر یا شیرینی اسپانیایی هست. امروزه این شیرینی  در بسیاری از کشورها در دسترس می باشد ولی در اصل اسپانیایی است. این شیرینی شبیه بامیه است با این تفاوت که بجای استفاده از شیره، با شکلات تلخ خورده می شود.

مواد لازم:
 ۲۵۰میلی‌ لیتر آب
۳۰گرم کره
 ۱/۲ق چ نمک
 ۲۵۰گرم آرد
 ۱ تخم مرغ

طرز تهیه:
 آب+کره+ نمک روی حرارت گذشته بعد یکدفعه آرد را اضافه می‌کنیم هم می‌زنیم زمانی‌ پخته است که یک لایه دور ظرف درست میشود. بعد از آن می‌گذاریم تا سرد شود و بعد تخم مرغ اضافه می‌کنیم. یک خمیر نرم و روشن به دست میاد . خمیر را در قیف با ماسوره ستاره میریزیم و شیرینی را 20 سانت 20 سانت در می آوریم و بعد سرخشان میکنیم تا آماده ی خوردن شوند.

 

 

 

http://picture.marshalclub.org/Archive/16423.aspx

شقايق بالنـــدری

www.SHB.ir

سری 3 جلدی آشپزی سریع نوشته ی شقایق بالندری

 
   
 

 
 

 

 
 

 
 

 
 
 

.برای اطلاعات بیشتر با شماره 09122867270 تماس بگیرید

 
 

 

 
 

 
 

 
 

Powered By Amir Hejvani - Marshal

All Rights Reserved By Marshal Modern Group

 


__._,_.___


~~~~~~~~~ Marshal-Group-Modern ~~~~~~~~~
~~~~~~> THE BIGGEST GROUP IN IRAN <~~~~~~
~~~~~ EXCLUSIVE GROUP BY AMIR HEJVANI ~~~~~
________________________________________________________

To Join Marshal-Group-Modern Click This Url:
http://www.marshalclub.org/join
________________________________________________________

http://www.marshalclub.org/join
  http://www.marshalclub.org/join
    http://www.marshalclub.org/join
      http://www.marshalclub.org/join
        http://www.marshalclub.org/join
          http://www.marshalclub.org/join
            http://www.marshalclub.org/join
              http://www.marshalclub.org/join
                http://www.marshalclub.org/join
http://www.marshalclub.org/join
  http://www.marshalclub.org/join
    http://www.marshalclub.org/join
      http://www.marshalclub.org/join
        http://www.marshalclub.org/join
          http://www.marshalclub.org/join
            http://www.marshalclub.org/join
              http://www.marshalclub.org/join
                http://www.marshalclub.org/join
http://www.marshalclub.org/join
  http://www.marshalclub.org/join
    http://www.marshalclub.org/join
      http://www.marshalclub.org/join
        http://www.marshalclub.org/join
          http://www.marshalclub.org/join
            http://www.marshalclub.org/join
              http://www.marshalclub.org/join
                http://www.marshalclub.org/join




Your email settings: Individual Email|Traditional
Change settings via the Web (Yahoo! ID required)
Change settings via email: Switch delivery to Daily Digest | Switch to Fully Featured
Visit Your Group | Yahoo! Groups Terms of Use | Unsubscribe

__,_._,___

No comments:

Post a Comment