اردور خیار با مرغ مواد لازم: * سیب زمینی پخته شده خرد شده یک لیوان * مرغ پخته شده خرد شده یک لیوان * ماست سفت یک لیوان * روغن زیتون چهار قاشق سوپخوری * نخود سبز پخته شده ( یا کنسرو ) یک لیوان * خیار متوسط یک اندازه 5 عدد- نمک و فلفل مقداری طرز تهیه: خیارها را شسته و روی آن را یک ورقه برمی داریم و داخل آن را کمی خالی میکنیم روغن زیتون را کم کم داخل ماست می ریزیم و هم می زنیم و نمک و فلفل را اضافه می کنیم.مرغ، نخودفرنگی ، سیب زمینی را داخل سس می ریزیم و خوب مخلوط می نماییم داخل خیارها را با این سالاد پر کرده و روی آن را تزیین می نماییم می توان خیارها را برش طولی داده و داخل آن را خالی کرده و سپس از مایه سالاد پر نمود. اردور تخم مرغ موادلازم : 7 * عدد تخم مرغ آب پز سفت 3 * ق.س. سس سالاد یا مایونز 1 * ق.س. شوید تازه خرد شده 1 * حبه سیر له شده * قطره سس فلفل تند * 8/1 ق.چ. نمک * پیمانه کاهوی معمولی یا کاهو پیچ خرد شده * دو پیمانه گوجه فرنگی تزئینی * یک فلفل دلمه ای قرمز متوسط، خرد شده * پیازچه خرد شده طرز تهیه : تخم مرغهای پخته را از طول به دو قسمت کرده و زده آنرا خارج میکنیم.سفیده ها را کنار میگذاریم . زرده ها را با چنگال له کرده، سس سالاد، شبت، سیر، سس فلفل و نمک را اضافه کرده، مخلوط میکنیم. سفیده ها را با این مخلوط پر کرده کنار میگذاریم. میتوانید برای پر کردن سفیده ها از قیف مخصوص تزئین با خامه نیز استفاده کنید. در یک سینی، برگهای کاهو، گوجه فرنگیهای ریز، فلفل دلمه ای و پیازچه را بچینید و تخم مرغها را روی آنها قرار دهید. اردور ایتالیایی مواد لازم: * یک قوطي كنسرو ماهي تن * چند پر سير پوست گرفته * چند پر موسير ترشي * دو پيمانه زيتون سياه هسته گرفته * چند قاشق روغن زيتون * یک عدد ليمو طرز تهيه: كنسرو ماهي تن را باز كنيد و روغن آن را خالي كنيد. ليمو را آب بگيريد. زيتون و سير و موسير ترشي را بكوبيد يا در مخلوط كن بگردانيد تا خمير شود. روغن زيتون را اندك اندك به خمير اضافه كنيد. ماهي تن را با چنگال خرد كنيد و سپس خمير و آب ليمو را با آن مخلوط كنيد. اردور خیار مواد لازم : * خیار درشت 3عدد * پنیر یا ماست چکیده سفت 1 لیوان * گردو ریز شده 3 قاشق غذا خوری * نعنا و ریحان ریز شده 4 قاشق غذا خوری * خلال دندان ضخیم و بلند به تعداد لازم طرز تهیه : پنیریا ماست چکیده سفت را با چنگال بزنید تا نرم شود ، سپس گردو و سبزی ها را بریزید و کمی به ماست نمک بزنید. خیار را با پوست کن تیز ورقه ورقه از طول خیار بکنید . حال از مواد ماست یا پنیر در یک قسمت طول خیار گذاشته و لوله کنید یک خلال دندان بلند در آن فرو کنید در ظرف بچینید . برای لای خیار های ورقه نازک به دلخواه می توانید سبزیجات دیگر یا گوشت پخته ماهی و یا ... بگذارید و کمی پنیر روی آن رنده کنید. سینی اردو سبزیجات مواد لازم : * خيار درشت يك عدد * پنير خامهاي 200 گرم * خاويار قزلآلا يك قاشق سوپخوري * جعفري و نعنا از هر كدام شش ساقه * نان باگت يك عدد * تخم بلدرچين پنج عدد * فلفل قرمز و تخم خرفه به ميزان لازم * زيتون سياه هشت عدد * پياز كوچك يك عدد * نان تست سه عدد * كره يك قاشق سوپخوري * سير يك حبه * برنج نيمدانه دمشده يك پيمانه * چغندر پختهشده (لبو) كوچك يك عدد * هويج دو عدد * فلفل دلمهاي سبز و قرمز يك عدد * ميخك پنج عدد * بچه بلال (baby corn) يك عدد * بادام هندي شش عدد * سوسيس كوچك سه عدد * گوجهفرنگي يك عدد طرز تهیه : خيار را راه راه پوست بكنيد و به تكههايي به طول دو سانتيمتر برش بزنيد ميان آنها را با قاشق اسكوپ يا قاشق چايخوري كمي خالي كنيد. پنير خامهاي را داخل قيف با ماسوره ستاره بريزيد و و سط خيار را با پنير خامهاي پر كنيد. روي آن را كمي خاويار ريخته و با يك پر جعفري تزيين نماييد. زيتون سياه را به همراه كمي پياز، سير و روغن زيتون در آسياب كاملا له و در كاسهاي با نيمي از برنج مخلوط كنيد. در كاسه ديگر لبو را له و با بقيه برنج مخلوط نماييد. حالا هر دو برنج را جداگانه در قاشق اسكوپ پرس كنيد و در ظرف برگردانيد. روي آن را هويج و فلفل دلمهاي رنگي رشته شده بگذاريد، كمي خاويار روي آن ريخته و با گلي از هويج كه ميان آن يك عدد ميخك فرو كردهايد تزيين كنيد. نان باگت را از طول به تكههايي به اندازه دو سانتيمتر برش بزنيد و ميان آن را به اندازه يك تخم بلدرچين سوراخ كنيد . داخل تابهاي كمي كره ريخته و آن را روي حرارت ملايم قرار دهيد. تخمها را داخل باگتها بشكنيد و در تابه بگذاريد. پس از اينكه تخم بلدرچينها بسته شدند از تابه خارج كرده و با كمي فلفل قرمز و تخم خرفه اطراف نان را تزيين كنيد. نان باگت را به اندازههاي دو سانتيمتر برش بزنيد و با قيـف ماسوره روي آن پنيـر خامهاي بگذاريد حالا با رشتههاي لبو، هويج و فلفل دلمهاي رنگي يك طرف پنير را تزييـن كرده و در طرف ديگر كمي خاويار قرار دهيد و ميان آنها كمي تخم خرفه بپاشيد. سوسیس ها را بهصورت مثلثي برش بزنيد و قسمتهاي برشته اطراف آن را ببريد، در وسط و دو طرف آن با قيف، پنير خامهاي را شكوفه بزنيد. روي وسطي يك حلقه سوسيس سرخ شده قرار داده و با برشهايي از بچه بلال، زيتون سياه وفلفل دلمهاي خلال شده تزيين كنيد. در دو طرف ديگر يك بادام هندي و مغز خيار كه با اسكوپ در آوردهايد بگذاريد. داخل هر خيار به كمك خلال دندان يك پر جعفري قرار دهيد. گوجه فرنگي را بهصورت ضربدر ببريد و فيله كنيد هر فيله را به دو قسمت تقسيم كنيد وسط هر كدام را با پنير خامهاي يك شكوفه بزنيد و اطراف آن را با بچه بلال و زيتون سياه تزيين كنيد و در انتها ميان شكوفه نعنا قرار دهيد. اردور مرغ و قارچ مواد لازم : * سینه مرغ 1 عدد * تخم مرغ 1 عدد * پیاز کوچک 2 عدد * پنیر پیتزای رنده شده 100 گرم * قارچ 100 گرم * فلفل دلمه ای کوچک 1 عدد * سیر 1 حبه * روغن مایع به مقدار لازم * شیر به مقدار لازم * آرد سوخاری به مقدار لازم * نمک به مقدار لازم * ادویه کاری و فلفل به مقدار دلخواه * نان تست 1 بسته طرز تهیه : سینه مرغ را با یک عدد پیاز و یک حبه سیر و نمک و ادویه آب پز می کنیم ، سینه مرغ را پس از پخته شدن ریش ریش می کنیم و کنار می گذاریم ، یک عدد پیاز باقیمانده را با رنده درشت رنده کرده و با روغن تفت می دهیم سپس فلفل دلمه ای ها را نگینی خرد کرده و داخل پیاز می ریزیم و کمی تفت می دهیم ، قارچها را خرد کرده و به پیاز و فلفل دلمه اضافه می کنیم و کاملا تفت می دهیم ، در آخر مرغ را نیز اضافه کرده هم می زنیم ، در صورت لزوم نمک و در صورت تمایل فلفل و ادویه به این مخلوط اضافه می کنیم شعله را خاموش کرده و پنیر را اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم . تخم مرغ ها را در کاسه ای هم می زنیم و آن را کنار می گذاریم ، دور نان ها را می بریم و آنها را در مقدار کمی شیر خیس می کنیم سپس از مواد آماده شده یک قاشق روی نان ریخته و نان را لوله می کنیم و با تخم مرغ زده شده آغشته کرده و در آرد سوخاری می غلتانیم و در روغن سرخ می کنیم . |
No comments:
Post a Comment